Om oss

Mona | Mobil 412 05157 | [email protected]
Nina | Mobil 971 40242 | [email protected] 

Våre verdier

ENTUSIASME - vi feirer og velger glede, energi, engasjement og positive holdninger

AUTENTISK - å være ekte, sann, naturlig, helhjerta og bevisst tilstede

TRANSFORMASJON -  bevisst  skape markante skift og integrere læring, reell personlig og kollektiv vekst 

Vi formidler nyeste vitenskap og kunnskap kombinert med tidløse prinsipper og visdom

Vårt mål

Er å hjelpe ledere, enkelt menneske og  team komme og forbli i sin personlig grønne sone (beste tilstand) slik at de kan skape miljøer som bringer frem det beste i folk og løsninger.

Vi bruker fyrtårnet som vårt symbol for tilstand. Enhver person som klatrer til neste nivå i fyrtårnet påvirker mange andre mennesker rundt seg positivt. Derfor jobber vi spesielt med fokus på ledere, pedagoger og andre som påvirker mange andre mennesker gjennom sin rolle.

Placeholder Image

Hvem er vi?

Vi er per i dag 2 positivt engasjerte damer som deler lidenskapen for mennesker, kunnskap og bevisst ledelse av seg selv og andre. 

Mona Steenberg Gran

Partner
Mental Trener Mindfulness Instruktør Foredragsholder


E-post: [email protected] 
Mob: 412 05157

 

Placeholder Image

Mona har selv vært leder i over 17 år og ønsker sterkt å formidle om viktigheten av å være bevisst tilstede i sitt eget liv og ta gode valg. Alt starter med egen bevissthet –aksept og tillit. Når du har kunnskap om disse viktige områdene av livet har du også mulighet og makt til å gjøre endringen som trengs for å oppnå det du ønsker. Du vil også forstå andres mennesker sine handlinger når du forstå mer hva som ligger bak en adferd.

 • Forfatter av boken Fyrtårnet – Veien til god arbeidshelse»

 • Sertifisert Mindfulness instruktør

 • Sertifisert NLP Coach

 • Bedriftsøkonom og Eiendomsmegler fra BI

 • Hatt over 400 på kurs i Norge og Spania

 • Etterspurt foredragsholder innen tema Stressmestring og trening av hjernen

Talentprofil: STAR med grener ned til Tempo og opp til Dynamo. Liker både det å formidle, utvikle nye produkter, samle mennesker, være tilstede og levere i forhold til tid. 

Lidenskap: Menneskelig vekst og formidling

Hensikt: Gi flere verktøy slik at de er tilstede i sitt eget liv, med mer energi og glede

Privat: Mona elsker å jobbe i hagen, mens både høner og hund løper rundt. Hun liker å få besøk og samle gode venner og familie til sammenkomster på Sandviken gård der hun bor sammen med mann og en datter (har også en voksen sønn). Aktiv både sommer som vinter med bodycombat, yoga og ski både nedover og bortover. Er avhengig av en tur i naturen hver dag. 

Rå på: Oppnå mål, holde tiden og formidle fra en scene.

Nina Fjeldhaug

Nina Fjeldhaug
Partner 
Ledermentor High Performance Coach Flow and Performance Consultant

E-post: [email protected] 
Mob: 971 40242

Placeholder Image

Nina brenner for ENERGI og å løfte frem godt lederskap/selvlederskap og nye måter å se ting på. Hun vil skape forståelse for hvilken kapasitet vi mennesker egentlig har og hvordan vi kan bruke vesentlig mer av det potensialet som bor i hver enkelt. Nina har hatt lederroller i små lokale og store internasjonale organisasjoner, samt i frivillige organisasjoner og en rekke tillitsverv. Hun er idè- og kunnskapsrik og elsker å bringe kompetanse og visdom videre. Alltid på søken etter det nyeste. Hun har også vært gjennom mange egne "kriser" som har gitt den største læringen og forståelsen.

 • Sertifisert trener og Forretningsmentor/konsulent (Entrepreneur instiitute)
 • Flow & Performance Consultant (Entrepreneur Institute)
 • Certified High Performance Coach TM 
  (High Performance Institute)
 • Tipping Point Methodology Coach (TPM Skolen)
 • NLP Master Coach og Practitioner (Coaching & NLP skolen)
 • NLP New Code (UCan Coching & NLP Academy)
 • VIP 24 Veileder – karlegging             (Conexus)
 • MSc Internasjonal Shipping og Logistikk (University of Plymouth)
 • Økonomi og Administrasjon (Høgskolen i Agder i dag UIA)

Talentprofil:  CREATOR - god på ideer, helhet, sammenhenger og mulige løsninger

Lidenskap: Personlig vekst og transformasjon, Koblingen vitenskap, spritualitet/energi og  det menneskelige potensial, Lederskap, Naturen

Hensikt: Bygge bro fra det logiske og intellektuelle til hjerte, sjel og høyere bevissthet inn i lederskap av seg selv og andre

Privat: Nina elsker gode samtaler og har en smittende energi. Hun henter påfyll og inspirasjon fra turer i naturen, fra utallige kurs og bøker som hun konsumerer daglig, trening, meditasjon og Yoga. Hun er fra Drammen, men bor nå idyllisk til med utsikt over Eikeren sammen med sin flotte tenåringsdatter.  

Rå på: Tenke stort og strategisk, se muligheter og ikke minst tilegne seg og dele kunnskap og ideer.

Her finner du oss

På Papirbredden 1 - 6. etg

Her nyter vi panoramautsikt til Bragernesåsen, Drammenselva og Ypsilon broen.
Her sitter Nina til daglig og mange av våre samlinger foregår her.

Adresse: Grønland 58 - 6 etasje, 3045 Drammen

Placeholder Image
Placeholder Image

Sandviken, Sande

Ved Sandviksstranda i Sande i Vestfold ligger en nydelig perle. 
Her holder Mona til,  og i det lille røde huset ser vi ofte at små grupper vi bringer hit finner ro og en bedre dynamikk . Coaching samtaler - walk and talk foregår også her.

Adresse: Sandvikveien 30, 3075 Sande i Vestfold

Placeholder Image
Placeholder Image

Hvorfor startet vi Ledervekst?

Vi har en felles historie hvor vi begge kommer fra veldige aktive liv med ulike lederroller. Et sted i karrieren gikk vi på en utbrent smell som varte i lang tid. Vi kjente hverandre ikke, men felles for oss begge var at vi ble genuint interessert hva er det som gjør at mennesker går på en smell (rød sone) og ikke minst hva er det som gjør at noen mennesker kan prestere gang på gang med energi og letthet (grønn sone). 

Vi startet på hver vår kant med å innhente ny kunnskap og ta ny utdannelse. Nina søkte ut og har lært av noen av de fremste i verden, mens Mona søkte her i Norge. Vi startet begge en gründer tilværelse og etablerte hvert vårt firma. 

Etterhvert ble våre veier krysset, og vi fant ut av vi hadde både like verdier og ønsket å påvirke flest mulig. Vi satte i gang med friskt mot januar 2019 da ble Ledervekst etablert.

Målet vårt er å inspirere og istandsette så mange vi klarer til å løfte seg eller sitt team opp i grønn sone i fyrtårnet.

Flyt, tillit, kreativitet, nysgjerrighet, felleskap, indre ro, energi, takknemlighet, effektivitet med letthet og glede, økt tilstedeværelse og bevissthet.

Det er 3 ting vi har en spesiell kjærlighet for og bygger våre programmer rundt
Placeholder Image

Kunnskap

Kunnskap skaper forståelse og innsikt. Ofte er det mangel på kunnskap og innsikt som skaper utfordringer og konflikt. Det kan være i oss selv, i samspill med andre eller i dialoger og beslutninger som tas  på mer kollektivt nivå. Samtidig som vi i Ledervekst deler og gir  kunnskap er vi også de som hele tiden søker ny kunnskap og forskning rundt temaene vi jobber med. 

Kunnskap=gode beslutninger

Placeholder Image

Mennesker

Mennesker er fasinerende og den mest avanserte form for liv her på jorda. Vi er den eneste arten som direkte kan påvirke våre omgivelser, og det gir et stort potensiale, samtidig som det hviler et stort ansvar på hvordan vi ivaretar ressurser og omgivelser. Vi jobber med både ledere og ansatte sammen, men noen ganger kun ledergrupper eller kun enkeltpersoner. 

Menneskene = den viktigste ressursen i en bedrift

Placeholder Image

Natur

Naturen er vår viktigste kilde til energi, kraft og alt vi trenger for å ikke bare eksistere, men å leve et fullt og godt liv. Den gir oss skjønnhet. Hver og en av oss er en del av naturen med de samme prosessene som skjer i naturen som en del av oss selv. 
Vi bruker naturen i våre programmer ved at vi legger noe av læringen utendørs i naturskjønne omgivelser. 

Naturen=kilde til energiløft og tilstedeværelse

Ønsker du å motta våre invitasjoner og vekstbrev?

Legg igjen navn og epost så er du i loopen