Ferie, forventninger og en daglig D.O.S.E

 

Hei kjære Ledervekst følger 💚🌱

Nå er det midt i juli og kanskje er du allerede i full gang med ferie,  kanskje står du på trappene til å starte eller er du allerede ferdig?Uansett - håper du nyter fine dager!


I videoen her deler Mona fra den siste samlingen vi hadde i Vekstseminarer ONLINE før ferien om avklaring av forventninger, om å ivareta gode vaner og overskudd samt at vi deler med dere litt om det å bevisst velge å gi deg selv en daglig DOSE.

Vi hører ofte at noen kommer hjem fra ferie nesten mer slitne enn da de dro, og kanskje går det an å gjøre noen små justeringer som unngår det og fyller batteriet i steden - som jo ferie er tenkt å gjøre.I seminaret deler Mona om gode vaner og vi har adoptert et rammeverk fra en dame som heter Radha Agrawal  som heter D.O.S.E. Vi har laget en poster  av dette rammeverket som alle dere som følger oss har mottatt i epost og kan printe ut for en god påminnelse.

Uansett ønsker vi deg fine og tilstedeværende sommerdager. Nyt de små øyeblikkene , soloppganger og solnedganger, friske bær, is, naturen og kanskje en god bok. Ikke minst vær greie med hverandre.

 

Og om du ikke fikk med deg de gratis webinarene vi holdt i mai og juni om Mindfulness, pust, FLYT, læring etc så kan du se alle i opptak her https://www.ledervekst.no/opptak_webinarer2020 

Varme klemmer fra
Mona og Nina 💚

Close

50% Fullført

To steg

Ved å legge igjen din epost adresse bekrefter du at vi kan sende deg informasjon og vi vil beholde din tillit.

Skulle du på noe som helst tidspunkt oppleve at det vi deler over tid ikke er relevant for deg kan du når som helst melde deg av.