Stillhetens råskap - stillhet med liten og stor S

 

Denne uken hadde jeg et seminar med tittelen "Stillhetens råskap" i medlemsportalen vår og det var tema i våre Vekstseminarer for kvinnelige ledere i Drammen og Kongsberg.  Nina og jeg tenker dette er et aktuelt og viktig tema - nå mer enn noen gang og velger derfor å dele noe fra dette seminaret med deg 💚🌱

Videoen er ca 44 min

Noen av det jeg snakker om i seminaret er: 

  • HVA BETYR STILLHET?
  • HVORDAN FÅ TAK I STILLHET MED STOR S?
  • HVORFOR ER DET IKKE FLERE SOM PRAKTISERER STILLHET?
  • HVORFOR ER STILLHET VIKTIG?
  • HVORDAN KAN STILLHET BIDRA TIL ET BEDRE LIV?

Vi har alle et forhold til stillhet, men det er ikke bestandig like lett å forklare hva stillhet er. Stillhet med stor S er mer enn fravær av lyd, det er noe dypere, noe som ligger inne i oss. 

Det med stillhet er noe vi alle har et forhold til.  Noen liker overhode ikke stillheten, og blir rastløse og ukomfortable når det blir stille, mens andre liker stillheten veldig godt og bruker stillheten bevisst til å få et bedre liv. 

Det er mange måter å få stillhet inn i livet sitt på, men det kreves litt av deg, og det er ikke bestandig behagelig. Stillheten kan også være ganske så brutal, da du får kontakt med både det du liker og det du ikke liker. Det kan være tøft, samtidig er det veldig viktig å poengtere at  for de som våger å stå i stillheten vil de etter hvert merke en stor endring. Disse endringen er ulike fra person til person.

Håper du tar deg tid til å reflektere litt over hvordan du håndterer stillhet i ditt liv og om dette er noe du har lyst til å gå i dybden på!

Investering i ditt liv - din selvutvikling - din tilstedeværelse

 


 Lyst å utforske stillhet og tilstedeværelse videre

Vi har nå et juletilbud på Mindfulness kurs
https://www.ledervekst.no/mindfulness-juletilbud 

Close

50% Fullført

To steg

Ved å legge igjen din epost adresse bekrefter du at vi kan sende deg informasjon og vi vil beholde din tillit.

Skulle du på noe som helst tidspunkt oppleve at det vi deler over tid ikke er relevant for deg kan du når som helst melde deg av.