Vekst skjer i hvile

 av Nina Fjeldhaug

...har du tenkt på det? At vekst skjer i hvile?

Siden vi er opptatt av vekst, er det et naturlig tema vi har lyst å belyse.

Med en nydelig påske bak oss håper vi du har tatt deg tid til å bare VÆRE og til å lade. Kanskje lese bok, bare se utover vann eller fjell. Det kan være mer produktivt og bra for dine resultater og relasjoner enn du kanskje tenker på! 

De fleste av oss har et forhold til  viktigheten av hvile og restitusjon i forbindelse med fysisk trening. Vi vet at når vi belaster og stresser en muskel, så ødelegger vi den litt - også er det i hvile den repareres og blir sterkere.

Sånn er det med hjernemuskelen vår også. Den brukes kontinuerlig i hverdagen - de fleste av oss har et konstant mylder av tanker om hva vi skal gjøre, være, forbedre, endre, huske, beslutte etc.  Dette kan fort føre til at vi blir overvelda, stressa, bekymra... Og da er det ikke den beste, mest kapable deg som er i sving!

Du har sikkert lagt merke til at når du strever med noe og ikke finner løsningen, men går og gjør noen helt annet en periode eller slipper taket...... ja så plutselig har du løsningen?
Det er nettopp fordi du har fylt hjernen med masse info, men det er først når den har fått hvile litt at den har bygd de nye forbindelsene som gjør at den kan finne nye kreative løsninger. Den gjør ofte ikke det under press og stress!

Dette er noe av grunnen til at Mona og jeg er så opptatt av at vi i alle våre programmer legger inn tid til at hjernen og kroppen får hvile, gjennom mindfulness, gjennom meditasjon, gjennom tid ute i naturen... Fordi vi VET at vi lærer bedre med en rolig, tilstedeværende hjerne. Vi legger mer merke til hverandre. Vi får tilgang til flere av egne ressurser. Vi blir mer autentiske.

Så pauser gjennom ferie er viktig! Pauser i hverdagen - hver eneste dag er kanskje enda viktigere om du vil bevare helse, produktivitet, relasjoner og humør..

Vi elsker å jobbe, vi elsker å produsere, skape, få til ting, sjaue... Også har vi lært oss å også elske stille-tid. Små pusterom og tid til å gå innover. Mye vi kan oppdage da :-)

Vi brenner for å dele kunnskap og verktøy som gjør en forskjell for både deg og de rundt deg i hverdagen.  Noen av dere er allerede med i våre Vekstseminarer for kvinner og blir foret med denne type tenkning allerede. Og det skjer noe magisk når en gruppe mennesker med samme formål kommer sammen. Vi elsker disse samlingene og dynamikken som oppstår etterhvert som gruppa blir tryggere og tryggere.

Gruppe 1 er allerede i sitt 2. kvartal og har sin femte samling i morgen. Gruppe 2 starter opp fredag 26. april og det er fortsatt noen plasser igjen om du ønsker en arena hvor du kan fylle ditt eget beger.

Du finner mer info og påmelding her:

http://www.ledervekst.no/vekstkvinneligeledere_gr2


Om et par dager vil vi dele litt om hvordan STRESS - som nå er på vei til å bli en epedemi i vårt velferdssamfunn gjør oss "dumme, trege og syke". 

Det trenger absolutt ikke være sånn, og vi har lyst å belyse hvordan vi kan snu denne trenden med bruk av enkle og gratis verktøy.

I mellomtiden - lag deg en fantastisk dag <3 

Helhjerta smil fra Mona og Nina

 

Close

50% Fullført

To steg

Ved å legge igjen din epost adresse bekrefter du at vi kan sende deg informasjon og vi vil beholde din tillit.

Skulle du på noe som helst tidspunkt oppleve at det vi deler over tid ikke er relevant for deg kan du når som helst melde deg av.