Vi trenger hverandre mer enn noen gang!

Hei 😊

Hvordan har du det denne høstdagen?

Denne uken gikk Erna igjen ut med nye anbefalinger på hvordan vi skal håndtere hverdagen med Covid-19, og en av tiltakene er å begrense antall personer du møter. Noe vi i Ledervekst synes er utfordrende, fordi vi trenger å møtes - vi trenger hverandre faktisk mer enn noen gang!

Vi jobber med emosjonell robusthet, hjernetrening, selvledelse, selvutvikling og hvordan du og evt. teamet kan være på sitt beste. Det er bare det at vi blir ikke på vårt beste hvis vi sitter mye alene, ikke får tatt på hverandre, har mye bekymrings- og stresstanker, og ikke får delt eller får nye impulser fra andre rundt oss. 

Vi trenger å slå av en prat ved kaffemaskinen, vi trenger å se hverandre og vi trenger en klem eller to i løpet av dagen. 

Vi trenger å være tilstede, ha trygghet og ha noen å samtale med. 

Hvorfor trenger vi dette?

Hvis vi over en lengre periode er ensomme, redde og bekymret vil kroppen gi oss for mange negative hormoner som kortisol og andrenalin. Kort fortalt kan dette gjøre at vårt immunforsvar svekkes, og vi kan bli syke. Er det en ting vi trenger akkurat nå så er det et sterkt immunforsvar. 

Vi i Ledervekst setter klemmer høyt,  ikke bare for at det er hyggelig å gi en klem, men vi vet at det også setter i gang produksjon av det gode hormoner Oxytocin i kroppen vår. Vi trenger disse hormonene, så hvordan kan vi få disse når vi ikke kan klemme hverandre?

Du kan klemme på deg selv, ta et godt tak rundt armene og klem i vei, du kan også klappe og beføle huden din - det er ikke helt det samme, men det virker. Har du hund eller katt, kos så mye du kan, og har du noen du bor sammen med vær nær og tilstede. 

Dette hormonet får du også ved å bidra til noen som trenger det. Kanskje er det noen du vet sitter mye alene, ta en telefon eller spør om dere skal gå en tur. Du kan være et medmenneske i en vanskelig tid. 

Vi setter det å møtes høyt.  Vi kan det i dag også selv med disse nye retningslinjene. Vi kan møtes med god avstand enten ute i naturen eller inne på hotell som har store rom. Vi vet hvor viktig det er å møtes ansikt til ansikt, derfor fortsetter vi med å ha seminarer og coaching i trygge omgivelser. 

Ingen skal behøve å gå alene med sine tanker og bekymringer. Vi trenger hverandre mer enn noen gang.

La oss ta vare på hverandre fordi dette uvanlige livet er i ferd med å bli en "ny normal". 

Oktoberklem fra

Mona og oss i Ledervekst

PS! Nina har laget en fin plakat som en påminnelse på hvordan du kan få Din daglige DOSE av gode hormoner. Gi oss beskjed så sender vi den til deg 💚

PS! Vit også at hvis du har behov for å få litt veiledning så er du ikke alene.  Vi merker en stor økning i antall coaching samtaler nå i høst, og vi tar i mot både fysiske (med god avstand) og zoom samtaler. 

PS! Vi kjører i gang nye vekstgrupper og har gratis smaksprøve i november du kan lese mer her: informasjon om vekstseminarer for kvinnelige ledere og gründere

Close

50% Fullført

To steg

Ved å legge igjen din epost adresse bekrefter du at vi kan sende deg informasjon og vi vil beholde din tillit.

Skulle du på noe som helst tidspunkt oppleve at det vi deler over tid ikke er relevant for deg kan du når som helst melde deg av.