Forstå og bruk menneskene i teamet ditt bedre

Mindre konflikt, stress og sykdom. Mer flyt, tillit, produktivitet, energi, samarbeid og engasjement.

Hva legger vi i et dynamisk og engasjert team? 

For oss betyr først og fremst et TEAM at det er mennesker som jobber SAMMEN for å få til noe. Og det betyr at de kjenner og forstår hverandre, bruker ressursene i gruppa smart, har tillit og respekt, tar personlig og kollektivt ansvar for resultatene de skal skape, ivaretar menneskelig overskudd og lærer kontinuerlig.

Vi jobber helhetlig og langsiktig, og legger vekt på å få frem

Placeholder Image

Det unike i individet

Vi kartlegger talent, lidenskap, hensikt og hva som gir mening, tilfredshet og personlig overskudd for den enkelte. Mennesker i overskudd løser oppgaver og utfordringer bedre.

Placeholder Image

Samspill og samarbeid

Vi jobber for å få dere til å fungere som TEAM, ikke bare individer i en gruppe. Å bringe sitt eget beste inn for felles hvorfor gir potensielt store gevinster i produktivitet og glede

Placeholder Image

Tillit, flyt og ansvar

Tillit er grunnmuren for å skape gode relasjoner og gode resultater. Flyt er tegn på at noe er sunt og riktig uten blokkeringer, og personlig ansvar er det vi kaller suksess vane #1. 

Placeholder Image

Dynamikk og læring

Vi brenner for vekst, læring og forbedring og tror det er en god strategi å velge jevnlig påfyll av nye perspektiver og verktøy som gjør at gruppa utvikler og løfter seg sammen over tid uten stress.

Placeholder Image
Book en gratis strategi prat med oss

Hva er gevinstene - hvorfor investere i å få et engasjert team?

Visste du at KUN 17% av arbeidstakere i Norge oppgir å være aktivt engasjert på jobb? (Gallup - State of the global workforce)
En KPMG rapport "The real value of engaged employees" identifiserte noen kraftfulle grunner for engasjement (se punkter under)

Placeholder Image

Selskapets overskudd

Selskapets inntekter målt gjennom studiets periode på x tid....

Placeholder Image

Medarbeideres sykefravær

Gjennomsnittet av sykedager benyttet av medarbeidere i løpet av et år

Placeholder Image

Medarbeidere forstår kunden

Prosentvis andel av medarbeidere som oppgir at de har god forståelse av hvordan de møter kundens behov

Placeholder Image

Økt medarbeider stolthet

Prosentandel av medarbeidere som ville anbefale eget selskaps produkter og tjenester

Placeholder Image

Selskapets bunnlinje vekst

Tallet for vekst i økonomisk overskudd over det som er standard for sammenlignbare selskap.

Placeholder Image

Økt bevaring av personalet

Prosent over norm/standard som medarbeidere sannsynlig vil forbli i selskapet

Hvordan kan vi bidra og hjelpe dere? 

Vi starter gjerne med  et kartleggings verktøy som er enkelt, men utrolig kraftfullt!

Talent Dynamics er et av verdens fremste forretningsutvikling verktøy for å akselerere tillit og flyt.

Start med en talent- og team dynamikk workshop

Vi kan sette av fra 1/2 dag til 2 dager sammen som oppstart for å forstå hvor hvert medlem i teamet kan være naturlig mest verdiskapende og bidra med letthet. Gjennom å se teamet opp mot eksisterende oppgaver og prosesser kan en slik samling alene bringe frem store gevinster i både økonomisk og menneskelig overskudd, 

I denne workshopen vil dere også bli kjent med "Fyrtårnet" som eksisterende kunder bruker aktivt for å justere personlig og kollektiv tilstand,

Placeholder Image

Videre anbefaler vi å legge opp til et løp med jevnlig mikrolæring 

Å endre tankesett og daglige vaner tar tid, og det er først gjennom reell endring av adferd at nye resultater og ny kultur vokser frem. Vi setter sammen riktige tema ut fra gruppas ståsted i dag og hva som er ønsket virkning og ønsket skift fremover. Hver samling gjentar og avstemmer vi for i følge forskning blir 80-95% borte og ikke brukt etter kun å høre noe en gang.

Placeholder Image
Ta kontakt med oss for finne det programmet som vil være mest riktig og verdiskapende for dere

Ønsker du først å utforske din personlige Talent profil?

Ordet talent kommer opprinnelig fra gresk (Talenta) og betyr egentlig gull. Så vårt talent er vårt gull, og en kilde som ikke tømmes, tvert i mot gir mer og mer avkastning dess mer vi bruker det. Du får dine egne innsikter og en personlig formel for hvor du lettest kan skape høyest verdi, oppnå mer flyt, tillit og overskudd.  Det unike med profilen er at den også knytter talent opp mot tid og sesonger

Placeholder Image

Personlig Talent Profil uten gjennomgang

Du får en kode du bruker på nett og får en 25 siders rapport,

Bestill her / kr 850,-
Placeholder Image

Personlig Talent profil med gjennomgang

I tillegg til kode og rapport får du en 1,5 times personlig veiledning for å se mulig gevinster

Bestill her / kr 2800,-

HAR TEAMET DITT MER Å GÅ PÅ?

Har du noen gang tatt deg selv i å tenke "Jeg skulle ønske jeg kunne få teamet mitt til å ta mer eierskap?", Eller kanskje lurer du på hvorfor du ikke finner folk som er like engasjerte som deg? Føles det som om noen alltid ser ut til å ønske å blokkere de nye ideene eller innovasjonene du har som frustrerer deg? Eller enda verre, veksten i virksomheten din  eller teamet ditt stopper opp fordi du fremdeles må gjøre alt selv i mangel på å ha de rette menneskene rundt deg?

Hva om du oppdaget at det nåværende teamet ditt opererte med under 50% av deres fulle potensiale? Stopp og tenk på det et øyeblikk ... det er en moderne epidemi med dårlig produktivitet, lav tilfredshet og tapt fortjeneste som koster selskaper millioner. Hvorfor? La oss forklare ... For de fleste virksomheter er den største utgiftsposten og verdiskaperen ansatte, noe som betyr at muligens kaster dere bort halvparten av de månedlige lønnskostnadene og etterlater stor verdi som kunne vært generet.

Vi vet hvor hardt du må jobbe hver måned for å skape et overskudd og det å ikke få maksimal avkastning på de pengene som tjenes inn er så bortkastet, spesielt når det kan være så enkelt å fikse og for mye mindre enn du betaler for å erstatte bare en teammedlem.

Den gode nyheten er at selskapene som oppnår 10 ganger mer salg, vekst og fortjeneste enn du har, ganske enkelt har lært hvordan de rekrutterer og bygger team med vedvarende høy ytelse, og den enda bedre nyheten er at det er et ferdighetssett som kan læres. Vi kan gi deg verktøyene og treningene du trenger for å lykkes.

Vi selger deg ikke bare en personlighetsprofil - vi vil endre livet ditt og løfte frem potensialet i folkene dine.

 

Visste du forresten at kun 17% i Norge oppgir å være aktivt engasjert på jobb... (Gallup Global Workforce)

Og har du lyst å jobbe mer langsiktig for et bevisst og bærekraftig High Performance Team?

Vi har solide og bevisst rettede program for å jobbe med de spesifikke områdene som bygger team som kombinerer høy egen tilfredshet, engasjement og velvære med vedvarende høy verdiskaping og meningsfylte bidrag til felleskapet.

6 vaner vi sammen implementerer

3 personlige vaner og 3 sosiale vaner som gjennom utstrakt forskning av High Performance Institute er bevist som de største bidragsyterne til å lykkes langsiktig.

Hele programmet går over 12 mikrosamlinger på ca 2 timer med rettede oppgaver og fokus å ta inn i  arbeids hverdagen mellom samlinger. De første 6 henter ut raske gevinster, de neste 6 dykker dypere i mestring på neste nivå.

Placeholder Image
Placeholder Image

Å alltid søke klarhet

Det ligger stor kraft i klarhet. Vi jobber med bevissthet og felles forståelse av hvem vil vil være og hva vi skal vokse på og bidra til både som enkeltpersoner og team.

Placeholder Image

Å generere energi

Release tension, set intention. En av de største tyvene av energi er stress og mangel på retning. Vi jobber med å bevisst bringe glede og ta ansvar for energien vi møter opp med.

Placeholder Image

Å øke nødvendighet

Vi kobler oss på hvem som trenger at dere gjør det dere gjør, og har behov for og gevinst av at dere jobber med et sterkt og felles HVORFOR. Har dere de dere trenger for å få til det?

Placeholder Image

Å øke produktivitet

Det er en stor forskjell på travelhet og produktivitet. Vi jobber med gode metoder for å eliminere distraksjoner og gjøre bevisste valg på hvor fokus og prioriteringer rettes, samt å bli spesielt god på noen områder.

Placeholder Image

Å utvikle innflytelse

Vi jobber med evnen til å kunne påvirke og få frem et standpunkt som blir lyttet til og verdsatt. Vi lærer hvordan tenke (ikke hva), utfordrer dere til å vokse og være rollemodeller på deres areana.

Placeholder Image

Å demonstrerer mot

Ingen av oss kan velge hva som skjer rundt oss til enhver tid og vi møter garantert vanskeligheter og ting vi frykter. Vi utvikler robusthet, evnen til å omfavne sårbarhet og gjøre ting selv om de er ubehagelige der og da.

Ønsker du å laste ned forskningsrapporten som gir hele studiet, så finner du det her

Hva noen av våre kunder har erfart gjennom å jobbe over tid

Placeholder Image

Geir Hanevold
Managing Director - Tomra Production

Takk for trivlige samlinger og ditt store engasjement for ledelse i Tomra og alt som har med det å gjøre. Din glød i de ulike settingene gjør det hele veldig nært  og ekte, noe jeg og flere av oss setter stor pris på. Du eier stoffet ditt!

Placeholder Image

Jørn Ødegård
VP Operations - Tomra Systems ASA

Veldig bra samlinger!! Jeg er utrolig fornøyd med det du har levert. FANTASTISK engasjement!!!
Jeg mener det faglige innholdet var midt i blinken og at både individene og teamet har en positiv og nyttig »take away» fra dette.
Vi kunnefint  brukt enda mere tid, men samtidig var dette en bra balansering mot andre aktiviteter. "

Placeholder Image

Lise Holm
Styrer i Stenseth Barnehage

Disse damene (Nina og Mona) skulle vært på "blå resept". Jeg er lei av å sende ansatte på "blaffkurs" der noen få lærer og kunnskapen ikke blir brukt videre Endring tar tid derfor har vi investert i et mer langvarig opplegg der alle får samme kunnskap. Vi har fått tankesett og verktøy vi kan bruke daglig og som virker

Vi bruker "Fyrtårnet" som et bevissthets verktøy,  vi er tryggere på å snakke sammen, og vi tar ansvar på en annen måte

Dette skulle alle bedrifter tatt seg råd til 

Book oss til en prat om hvordan vi kan få mye mer ut av teamet ditt - prestasjoner med mer letthet og glede!

Mona Steenberg Gran
Partner
Mental Trener Mindfulness Instruktør Foredragsholder Forfatter


E-post: [email protected] 
Mob: 412 05157

Placeholder Image

Nina Fjeldhaug
Partner 
Ledermentor High Performance Coach Flow and Performance Consultant

E-post: [email protected] 
Mob: 971 40242

Placeholder Image