kr 434.00 inkludert porto

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn

Boken Fyrtårnet - Veien til god arbeidshelse

En flott oppslagsbok for sykemeldte og arbeidsgivere samt de som vil ha tips til å drive helsefremmende ledelse av seg selv og andre. 
Rikt illustrert og enkelt lagt opp. Et verdifullt oppslagsverk med god informasjon og mange gode verktøy.

Etter bestilling vil vi sende deg boka i løpet av få dager.

Ønsker du å bestille et større opplag, så ta direkte kontakt på [email protected]

Noen tilbakemeldinger:

Denne boken er et nødvendig verktøy både for de sykemeldte, for de som jobber med veien tilbake på alle sider av bordet, og for ledere på alle nivåer. Mange leter etter hjelp i informasjonskaoset – her er den hjelpen de leter etter.»

John Petter Fagerhaug, Psykolog

Mona Steenberg Gran har i denne boken tatt utgangspunkt i egne erfaringer som både sykmeldt og leder. Denne kombinasjonen gir verdifulle perspektiver på hvilke valg og muligheter vi har når vi selv, eller noen vi er leder for, blir syke. Fyrtårnet er en lettlest, informativ og ikke minst klok bok om å få det til – også når en er syk!

Torild M Nilsen, Org. Pedagog og HMS rådgiver i Fredrikstad Kommune

Jeg erfarer ofte at mennesker som har falt ut av, eller er i ferd med å falle ut av arbeidslivet, finner det vanskelig å finne fram i offentlige systemer og tilbud. I tillegg har de behov for tips og råd i sin situasjon. Boken Fyrtårnet – Veien til god arbeidshelse er oversiktlig, favner mye, er lett forståelig og et godt verktøy for å gi mennesker mulighet til å være aktør i eget liv. I tillegg kan boka være et godt oppslagsverk for ledere i sykefraværsoppfølging.

Vibeke Holst, Attføringssjef Enter, Drammen