4.450,00 NOK

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn
Cg6oddxztwakaw7y2kzm v re program 1

ONLINE KURS Mindfulness 8 uker

Du får i dette kurset

  • 8 uker fullpakket med kursmoduler – du får vite ALT du trenger å vite om mindfulness for å få et mer tilstedeværende liv. 
  • Mellom 30-40 videoer hvor du får tilgang til å se de om, og om igjen. 
  • Egen Facebook lukket gruppe av deltakere som har gått mindfulness kurs som du kan utveksle erfaringer med.
  • Oppgaver underveis for bedre læring.
  • En ny modul hver uke
  • Tilgang til kursplattformen i et helt år så du kan repetere.
  • Intervjuer med de mest profilerte innen mindfulness i Norge.

 

NB! Resultater du oppnår vil være direkte relatert til treningen du gjør. Trener du 10 min hver dag viser forskning at du har endret strukturen i hjernen din og vi ser helt klare endringer i hvordan du har det og tar det.

Merker du ingen forskjell etter 8 uker gir vi deg pengene tilbake så sant du har lagt ned treningen, gjort oppgavene underveis og loggført dette.

Hva noen av tidligere deltakere sier:

Etter bare tre kurskvelder sov jeg min første natt på 13 år. Kurset virket og jeg har lært teknikker på å leve her og nå. De vonde minnene er nettopp det, minner. Nå trener jeg så ofte jeg kan på å være tilstede der jeg er. Jeg anbefaler Mona Steenberg Gran til alle som er nysgjerrig på hva mindfulness kan tilføre livet. Mitt liv er blitt vesentlig forandret!

Christian Wendelborg Drammen

Jeg har hatt den glede av å delta på Mona Steenbergs kurs om mindfulness. Både som leder og som privatperson opplevde jeg kurset som et behagelig avbrekk i en hektisk hverdag. Ifølge nettstedet Forskning.no er det funnet målbare endringer i hjerneområder som er sentrale for stress, empati, selvfølelse og hukommelse, hos forsøkspersoner som har praktisert mindfulness. Etter kurset med Mona Steenberg støtter jeg disse funnene og vi gi hennes kurs de beste anbefalinger. Kjersti Ånnestad- Drammen Takk til Mona for et nyttig og inspirerende kurs i Mindfulness! Kurset har gitt meg flere verktøy jeg har stor nytte av. Mona er dyktig, engasjert og inspirerende, og jeg kan varmt anbefale et kurs hos Mona.

Cecilie Bjørnerud Knap, Asker

Onlinekurset passet meg godt ved at jeg kunne ta det når det passet meg, og at det kom hver uke ga en god progresjon uten å bli masete. Synes det er godt at det er tilgjengelig etter utløpet av kurset også, for jeg trenger å repetere. Jeg er på ingen måte utlært, men er mer tilstede i nuet, og med det og de som er rundt meg. Det gir meg mindre stress og mer tilstedeværelse. Så enkelt og så vanskelig på en gang. Takk skal du ha.

Marita Knudsen - Daglig leder regnskapsbyrå Sannidal

Er så takknemlig for hva jeg har fått erfare og lære gjennom 8 ukers mindfulness-kurs med Mona. Mona er en engasjert foreleser og et varmt medmenneske. Hun formidler budskapet om mindfulness på en enkel og levende måte. Jeg har lært veldig mye om meg selv og har fått mange nyttige verktøy som jeg allerede har stor glede av i hverdagen. Kan varmt anbefale et kurs i mindfulness hos Mona, en investering for eget liv!

Kaja Espegard– Sykepleier Sande

Dette kurset kan jeg anbefaler på det sterkeste! Har selv gått på flere kurs med kursinstruktør Mona Steenberg Gran

Janne Grindvollen, Sande 

Takk til Mona for et nyttig og inspirerende kurs i Mindfulness! Kurset har gitt meg flere verktøy jeg har stor nytte av. Mona er dyktig, engasjert og inspirerende, og jeg kan varmt anbefale et kurs hos Mona.

Kjersti Ånnestad- Drammen

-Mindfulness kan ikke ”fikse” alt, men gjør at jeg endrer perspektivet mitt på problemer, og åpner opp slik at jeg lettere ser muligheter. -Mindfulness gjør at jeg er mye mer bevisst på hva jeg tenker, og sier om meg selv og andre. Jeg har større empati. -Mindfulness gjør at jeg kan stoppe opp før jeg går i stressfella. Jeg legger fortere merke til at skuldrene heiser seg og at jeg puster helt øverst i brystet. -Mindfulness har gjort at jeg er mye mer takknemlig. -Mindfulness har gjort at jeg er mye mer tilstede for ansatte, kunder og ikke minst barna når jeg er hjemme. -Mindfulness har gjort at jeg sover mye bedre, bekymrer meg mindre og har mer energi. -Mindfulness har gjort at jeg håndterer mine smerter på en bedre måte. Og at jeg slipper litt tak i vonde følelser og tanker. -Mindfulness har gjort meg mer effektiv og kreativ på jobb. -Mindfulness har fjernet mitt stress! -Livet mitt er før og etter mindfulness treningen – jeg har det utrolig bra nå!

Noen utsagn fra forskjellige kursdeltakere:

Mona har mye nyttig å lære bort til den som har et litt stressa hode - anbefales på det sterkeste!

Christian Yvonne Bogen