Kr. 3.360 NOK pr år

Betalingsinformasjonen din blir lagret på en sikker server for fremtidige kjøp

Jeg har lest om forutsetningene for medlemskapet og er enig 💚🌱

PS! Pass på at du merker av på abonner på vår e-postliste. Grunnet GDPR så kan vi ikke sende deg e-post uten samtykke. Du kan derfor gå glipp av viktig informasjon om du ikke godtar det. Du kan melde deg av listen når som helst. Husk, vi liker ikke spam. Din informasjon er trygg hos oss.

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn

Mentalt Treningssenter for bra damer - Årsmedlemskap

Ekstra Bonus: Mona`s E-bok, Fyrtårnet - Veien Til God Arbeidshelse følger med på kjøpet.
 
Ledervekst sitt mentale treningssenter på nett er for deg som ønsker å ta vare på deg selv, styrke din selvfølelse og selvtillit, og som er opptatt av selvledelse, ledelse, hjernetrening, mindfulness, sunn mat, fysisk trening og personlig vekst og utvikling.

Du får inspirasjon, motivasjon og ikke minst gode verktøy gjennom portalen og månedlige livesendinger. Tren sinn og hjerte. Bli DIN beste versjon, noe som handler om at du skal være DEG, slik du helst vil være. 

Du er unik. Du kan nå bruke ressursene for å designe din hverdag og ditt liv på best mulig måte. Det er stor kraft i å kunne lage gode dager, og det finnes noen teknikker og verktøy som er bedre enn andre. Det er ikke en fasit som passer for alle, derfor er det ulike synspunkter på samme tema i portalen. 

Jeg ønsker så inderlig å inspirere deg til å starte din reise, gjennom treningssenteret som vokser jevnt og trutt med spennende foredrag og gjester som: Leger, forsker, relasjonsterapeut, komiker, instruktører, forfattere etc.
Det å ha en god helse handler også om å få inspirasjon og ha et felleskap med andre som deler samme interesse. Her kan du både lytte og se videoer når det skulle passe. Ta et lite avbrekk når du lager middag, sitter på toget eller går en tur. 

På live sendingen har du mulighet til dele og få svar på det du har på hjerte. 

Gode og robuste relasjoner er viktig, og medlemmene vil få mulighet til også å møtes fysisk. Vi skal heie på hverandre. 

PS! MERK AV AT DU VIL ABONNERE PÅ VÅR E-POST LISTE SÅ VI KAN GI DEG DEG INFORMASJON SOM HØRER MED HER, ETTER GDPR REGLENE.
 
DU FÅR TILGANG TIL SEMINAR MED MANGE ULIKE  & RELEVANTE TEMA.
 

Formatet:

🌱 Bli med live på Zoom samling en gang i mnd. Opptak legges fortløpende til i biblioteket
🌱 Alle leksjoner og verktøy er tilgjengelig 24/7, så lenge du er medlem
🌱 Video og/eller lydfiler – se og lytt eller bare lytt
🌱 Egen mobilapp - KAJABI. se seminarene, sett på meditasjon eller en lydfil mens du er på farten. 
🌱 Mange verktøy du kan bruke til selvledelse og til å lede andre.

Hør hva andre sier:

Jeg følger Mona gjennom Mental treningssenter/Online portalen for tredje år på rad, da det gir meg betydelig verdi for egen selvutvikling. Jeg har fått klarhet i mine verdier og drømmer, har fått tro på meg selv og er godt i gang med å realisere drømmene mine. Tusen takk, uten denne støtten hadde jeg ikke vært der jeg er i dag!

Heidi Rørdam Bergersen - Gründer

Jeg har lært så mye og det har vært så bra å få eget påfyll av disse damene! Har i dag et helt annet overskudd. Anbefales på det sterkeste.

Birgitte S. Svensrud