Ledervekst ONLINE 

er en digital arena for personlig og profesjonell vekst og utvikling for kvinner. 
Selvledelse, selvutvikling og søsterskap.

 

Mikrolæring, selvinnsikt, selvledelse og positivt påfyll for eget velvære, mot og innflytelse i et styrkende fellesskap.
Et søsterskap av positive og engasjerte damer som vil lede endring i seg selv og prosjekter de brenner for

Inntak nå stengt frem til høsten 2021. Bli gjerne med i vår Facebook gruppe Ledervekst Online, så får du med det som skjer

Format og frekvens

Månedlig medlemskap.
Minimum 2 live sesjoner i mnd.
Du er med så lenge du ønsker og opplever det har verdi

For hvem

Engasjerte og asvarlige damer som vil investere i egen selvutvikling, vekst og selvledelse. Som har lyst å bli best sammen, ikke alene. 

Egen kunnskapsportal

Se seminarene når og hvor du ønsker. Eget kunnskapsbibliotek tilgjengelig i medlems-portal på nett og i app

To månedlige "live" Zoom samlinger

Som regel annenhver tirsdag er det samling med tema og deling på Zoom. Her mediterer vi sammen, deler når vi starter og før vi avslutter. Om du har lyst å være med oss på live sendinger kan vi by på et positivt felleskap med autentisk deling. Du får ekstra verdi når du er med og engasjerer deg og det er ikke alltid de beste gullkornene kommer fra oss, men heller fra noen i gruppa. Og effekten av energien når vi er samlet live er veldig verdifull  og kjærkommen for mange.

Åpnes igjen for nytt inntak høsten 2021

Har du lyst å se hva som skjer og få med noen ressurser vi deler også på utsiden av medlemskap anbefaler vi deg å legge deg til i Facebook gruppa vår Ledervekst Online. Da slipper du å gå glipp av gratis trening og små drypp som kanskje kan inspirere eller bevisstgjøre deg i hverdagen.

Jeg vil gjerne legges til i Facebook Gruppa

Spennende, varierte og relevante tema - med knallbra norske og internasjonale gjester 


 

Tirsdag 2. februar kl 20.00

Sandra Deakin

Sandra hadde tidligere sitt eget TV show i Belgia og er i dag en tranformerende leder med fokus på kvinnekraft

Tirsdag 16. februar kl 19.30

Mona Steenberg Gran

Mona har alltid vært opptatt av mål og det å ha drømmer. Ikke bare tenke, men gjøre. Hun vil dele noen effektive verktøy for å nå målene og drømmene du har. 

Tirsdag 2. mars kl 19.30

Heidi Rørdam Bergesen

Heidi er ingeniør i Kongsberg Maritime og rådgiver for flyt og mestring. Hun vil dele hvordan hun bruker Kanban både profesjonelt og privat for å nå mål

Tirsdag 16. mars kl 19.30

Nina Fjeldhaug

Vi har alle 5 fysiske sanser som de fleste av oss har et veldig definert forhold til. Så har vi også 6 mentale funksjoner som vi alle kjenner til, men de fleste ikke bruker bevisst. Nina vil gi verktøy til å bruke disse smartere 

Tirsdag 13. april kl 11.30

Dora Thoraldsdottir

Dora er utdannet journalist og EQ terapeut. Hun er foredragsholder, relasjons-terapeut, standup-komiker og forfatter. Hun er medeier i EQ senteret og har nettopp utgitt boken "Bente blir BENTE".

Tirsdag 4. mai kl 19.30

Bianca Simonsen 

Bianca har en bachelorgrad i barnevern med videreutdanning i veiledning og coaching. I tillegg har hun flere sertifiseringer blant annet innenfor relasjonell ledelse.I dag er hun eier av firmaet Gjør en forskjell AS som hun driver med sin mann Espen.

Hva sier noen av våre medlemmer

Det er ulike grunner til å bli med og ulike gevinster våre medlemmer opplever de sitter igjen med. 


 

Hilde L Thorkildsen

Er veldig takknemlig for å være med i Ledervekst sammen med Mona, Nina og resten av damene. Vi møtes jevnlig og "fylles på" med kunnskap, nytenkning, forståelse og deling som igjen øker egen innsikt i menneskelige mekanismer. Våre to "hoster" er begge spesielle med god evne til å dele, lytte, forstå og formidle. Nina og Mona utfyller hverandre og oser av energi, oppriktighet og omtanke for oss alle. Temaet vi snakker om endrer seg fra gang til gang og vi kommer med egne ønsker om innhold. Anbefaler dere å prøve denne fantastiske muligheten.

Heidi Nylund

«Anbefaler Ledervekst online med Mona og Nina på det varmeste. Begge er svært inspirerende og dyktige. De har laget en online plattform med engasjerende temaer som gir oss positivt påfyll i selvutviklingsarbeidet. Fyrtårnet har blitt en viktig veiviser, og gitt meg gode verktøy og bevissthet i hvordan navigere i mitt eget fyrtårn. Vi har også fått muligheten til å bli bedre kjent med våre talenter og oppdage nye spennende sider ved oss selv, samtidig som Mona og Nina og de andre medlemmene øser raust av sine erfaringer og kunnskap. Super mulighet til å utvide nettverket med kunnskapsrike og driftige damer med ulik bakgrunn. Bli med du også».

 

Anne C Gunneriussen

Året med online seminarer har gitt meg bedre innsikt og forståelse for hva som driver meg og hva som er mine verdier. Foredrag kombinert med innspill og refleksjon fra alle deltagerne har gitt meg nyttig kunnskap i forhold til egenutvikling og gitt meg nye perspektiver på flere områder. 

Mona og Nina kobler alle tema inn mot både Fyrtårnet og pust – noe jeg har hatt stor effekt av. Dyktige damer fra Ledervekst kombinert med et bredt utvalg av kunnskap og bransjer hos deltagerne har uten tvil utviklet meg og gitt meg mer energi i hverdagen. 

Programmet anbefales på det sterkeste 😊

Møt Mona og Nina 

Gjennom hele livet har vi vært opptatt av selvutvikling, å prestere, å påvirke, å lede og å få til ting. Det er vi enda!
Også har vi etter personlige kriser blitt spesielt opptatt av at vi samtidig må ivareta egen helse, tilstedeværelse, eget velvære og de relasjonene i livet som er viktigst - inkludert den til oss selv og vårt eget selvverd. Det siste tiåret har vært dedikert til å finne ut av, forstå og erfare hvordan det menneskelige systemet fungerer og hvordan vi kan bruke oss selv og utvikle eget og andres potensiale og verdi på bedre måter. Dette deler vi mye om og henter inn andre inspirerende mennesker som har gode ting å dele for at vi skal ha det bedre og gjøre det bedre. Vi har spesielt valgt et fokus på å styrke kvinner, og kvinnelige ledere fordi vi vet at verden fremover trenger modige damer som løfter frem verdier som natur, helse, bærekraft, samarbeid, mot, glede, energi, tillit og tilstedeværelse.

Månedlig medlemskap

Kr 550,-

Neste inntak åpnes høsten 2021

  • Spennende tema og engasjerte mennesker
  • Gode verktøy og øvelser
  • 2 månedlige live seminarer
  • Alle seminaropptak i egen medlemsportal
  • Lukket FB gruppe 
  • Positivt og styrkende fellesskap
Neste inntak åpnes HØSTEN 2021

Er dette noe som kan være aktuelt påfyll for dine ansatte?

En jevn tilgang av mikrolæring og perspektiver som ansvarliggjør og ikraftsetter den enkelte til å se ting fra nye perspektiv og ta bedre daglige valg for seg selv personlig og profesjonelt.

Ta kontakt så finner vi et tilbud til dere basert på antall og dialog om tema dere gjerne ser at vi adresserer. Her får dere da et oppslagsverk og en kontinuerlig lærings- og vekst arena som kan være et viktig innslag i å beholde motiverte og løsningsorienterte medarbeidere.

Ta kontakt for et tilbud