Personvernerklæring (privacy policy)

Denne personvernerklæring gjelder for Ledervekst AS og for nettsiden ledervekst.no 

 
BEHANDLINGSANSVARLIG
Hovedansvarlig for behandlingen av personopplysninger etter denne erklæringen er Ledervekst AS, med organisasjonsnummer 922244103 .
Ansvarshavende hos Ledervekst AS er Daglig Leder i selskapet, p.t. Mona Steenberg Gran

VÅRT FORMÅL OG BEHANDLINGSGRUNNLAG 
Personopplysninger som i all hovedsak består av navn, e-post og telefonnummer innhentes for å best mulig kunne kommunisere med potensielle, eksisterende og tidligere kunder, i tillegg til å kunne levere bestilte produkter og tjenester. Andre personopplysninger kan forekomme og vårt behandlingsgrunnlag ligger inn under Art. 6 GDPR Lawfulness of processing

Hjemmel for behandling av personopplysninger er personopplysningsloven § 8 a), jf. § 11. 

Du kan finne mer informasjon om det rettslige grunnlaget her:
A) Innhentet gyldig samtykke - les mer
B) Nødvendig for å oppfylle en avtale - les mer
C) Nødvendig for å oppfylle en rettslig plikt - les mer
F) Berettiget samtykke (bruk av databehandler fra eksterne leverandører) 

Behandling av personopplysninger vil følge personopplysningsloven / personvern ordningen (GDPR) bruk av personopplysninger, som for eksempel innsamling, registrering, sammenstilling, lagring og utlevering eller en kombinasjon av slike bruksmåter. 

HVA BEHANDLES OG HVORDAN HENTER VI INN PERSONOPPLYSNINGER
De fleste personopplysninger innhentes frivillig, dvs. bruker legger igjen sine personopplysninger og samtykker til lagring av personopplysninger f.eks. i forbindelse med bestilling av produkter og tjenester. Noe personopplysninger er vi pliktig til å hente inn og oppbevare i henhold til gjeldende regelverk. (f.eks er regnskapsbilag lovpålagt i henhold til bokføringsloven).

Vi henter inn personopplysninger i all hovedsak via kontaktskjema på nettsiden, e-post, telefon, tekstmelding og meldinger via sosiale medier. Annen form for kommunikasjon kan også forekomme. 

Merk at behandling av personopplysninger i relasjon til spesifikke tjenester og produkter kan være regulert i egne avtaler som er tilgjengeliggjort på de spesifikke produktsidene. Fra tid til annen gjennomfører vi også bruker- og kundeundersøkelser for å få en bedre forståelse for behovene til våre kunder. Vi vil bestrebe oss på å fortelle deg om hvordan vi bruker opplysningene.

Ledervekst AS vil ikke hente inn, registre eller behandle sensitive personopplysninger. Vi forholder seg til personopplysningsloven og ekomloven når det gjelder henholdsvis behandling av personopplysninger og bruk av cookies / informasjonskapsler på nettstedet. 

​Hjemmel for behandling av personopplysninger er personopplysningsloven § 8 a), jf. § 11. 



DELER VI PERSONOPPLYSNINGER MED ANDRE?
Noe deling av personopplysninger vil være nødvendig for å kunne drifte vår virksomhet. Dette vil typisk være IT leverandører (f.eks webhotel, e-post , programvare og skybaserte tjenester),  regnskap/revisjon, rådgivning og lovpålagt rapportering til myndigheter.

www.Ledervekst.no er hostet av www.proisp.no i tillegg benytter vi databehandlingstjenestene til 

- Kajabi LLC
- Microsoft 365
- Zoom
- Stripe
- Calendly

Ihht. det vi har kjennskap til vil alle våre IT-leverandører være bundet av og følge gjeldende regler i GDPR lovgivningen.

SIKRING AV PERSONOPPLYSNINGER
Vi tar sikkerhet på alvor og ivaretar personopplysninger på best mulig måte slik at uvedkommende ikke får innsyn eller har mulighet til å endre og påvirke personopplysningene. Vi benytter kun anerkjente IT leverandører og programvare. 

INNSYN OG RETTING
I henhold til personopplysningsloven § 18 har man krav på innsyn i de opplysninger som er registrert. Innsyn kan fås ved å sende en skriftlig henvendelse til Ledervekst AS, Sandvikveien 32, 3077 Sande. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller de er ufullstendige kan du kreve disse rettet i henhold til personopplysningslovens § 27.

OPPBEVARING OG SLETTING
I henhold til personopplysningsloven § 28 skal opplysninger som ikke lenger er nødvendig ut fra det formål de er lagret for, slettes. Ledervekst AS lagrer personopplysninger om kunder i henhold til den enhver tid gjeldende Norsk/Europeisk lovgivning.

Du kan når som helst kreve sletting av all personlig informasjon vi har om deg med unntak av opplysninger vi er nødvendig eller pliktig til å oppbevare i tråd med gjeldende regelverk, f.eks bokføringsloven.

Om du ikke ønsker å motta e-poster fra oss lengre, klikk Avmelde / "unsubcscribe-link" som du finner nederst i hver e-post som du mottar fra oss. Ønsker du å bli slettet fra alle våre registre, send oss en e-post på [email protected]

BRUK AV INFORMASJONSKAPSLER (COOKIES)
Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsider for at besøksstatistikken skal være pålitelig og for å øke funksjonaliteten på våre sider. 

Cookies, eller informasjonskapsler, er små tekstfiler som lagres på din brukerenhet. Disse gjør at nettsiden kan huske hva du har gjort på siden, hvor ofte du har vært på nettsiden, samt dine preferanser.

​Du som bruker har rett til å få vite hva som er registrert om deg på våre nettsider, og det må gis samtykke til bruk av cookies. Dette gjøres ved at du har nettleseren din innstilt på å godta cookies. Denne innstillingen kan også endres til å ikke akseptere bruken, men det kan da være enkelte funksjoner som ikke virker optimalt for deg som bruker av våre nettsider.


I henhold til Lov om elektronisk kommunikasjon - § 2-7 b. Bruk av informasjonskapsler/cookies er vi pliktig til å informere om hvilke informasjonskapsler (cookies) vi benytter.
 
Ledervekst benytter følgende informasjonskapsler

- Google Analytics
- Facebook Pixel
- Kajabi Analytics

​Facebook: Cookies fra Facebook settes kun hvis du tidligere har besøkt Facebook eller bruker en Facebook-funksjon eller -link på våre nettsider. Disse cookiene brukes av Facebook-funksjonene på nettsiden vår, slik som våre ‘like’-knapp og kommentarfelt. Informasjonen kan også brukes for å nå deg på Facebook med informasjon / annonser fra oss.

For Facebook sin policy, se her. https://www.facebook.com/policies/cookies/ 

 

Google: Google Analytics brukes for å analysere antall besøkende på våre nettsider, hvilke sider som besøkes på vårt nettsted, hvor lenge besøket ditt varer, og hvilken link du fulgte for å komme til vår nettside. Innhentet informasjon behandles av Google og brukes til å generere besøksstatistikk og rapporter som viser oss hvordan våre kunder besøker nettsiden.

For Google Analytics sin policy, se her: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage 

For mer informasjon om cookies og innstillinger i din nettleser, se her: www.datatilsynet.no/Teknologi/Internett/cookies/ 

 

Vilkår for bruk

VILKÅR FOR BRUK

​Innholdet på de innloggede sidene under ledervekst.no skal ikke deles med uvedkommende. Innloggingsinformasjon er personlig, og skal ikke deles med andre.

Deling av innloggingsinformasjon eller av beskyttet innhold medfølger utestengelse og/eller rettslig forfølgelse.

Sist revidert 08.03.2021