Er du på jakt etter et inspirerende foredrag?

Mona`s tema:

Kontakt Mona for en samtale
"Mona er kjent for sin tilstedeværelse med publikum, (ingen fikler med telefon eller pc når hun prater), Hun er ekte og engasjerende ved at hun deler fra sine «tabber og sin sårbarhet», som gjør at mange kjenner seg igjen i historiene hun forteller."
Hun er dyktig til å involvere publikum med både øvelser og delinger, uansett om det er 20 eller 500 mennesker i salen. Det gjør at budskapene hennes treffer, og at publikum føler seg sett og hørt.

 

"Mona er en etterspurt foredragsholder og har vært på scenen en rekke ganger de siste årene"

Mona er ofte alene på scenen, men noen ganger også sammen med andre dyktige foredragsholdere som Sigurd Granmark, Dora Thoraldsdottir, Christine Koht, Ada Sofie Austgård, Ragnhild Mork, Kathrine Aspaas, Jannicke Weeden, Liv Loftesnes, Guri Solberg, Nina Jensen, Silje Bjørnstad mf.

”Det er mange år siden jeg hørte Mona, men ennå sitter hennes historie sterk i meg. Jeg minner meg på både pust og tilstedeværelse når jeg kjenner at jeg trenger det”
 

 

”Jeg tok andre valg etter at jeg hørte Mona holde foredrag - det har helt klart gjort noe med meg i positiv forstand” ” Inspirerende og lærerikt, jeg våknet opp”
 
 
 

Kontakt Mona

Legg igjen navn og informasjon så tar jeg kontakt snarest mulig.

Vi sender ikke spam. Meld deg av listen når som helst.

Mona på Talerlisten

Sjekk denne siden:  Link til profil på Talerlisten

Velg mellom disse foredragene:

1. Blir god på stress - bli god på livet!

2. Hjernen din - Venn eller fiende? 

Workshop: Stressmestring og hjernetrening - Selvledelse i en ny tid!