Bestill tid

Mindfulness kurs, hjernetrening, selvledelse og stressmestring.

Trenger du/dere

  • Mer tilstedeværelse i hverdagen
  • Mindre stress
  • Større klarhet
  • Sterkere selvfølelse
Ta kontakt for en samtale
 
 

Fysiske og digitale Mindfulness kurs for individ og grupper

Referanser 

Mona har holdt mindfulness kurs for enkeltpersoner og bedrifter siden 2010. Hun har også hatt kurs i Spania i flere år. Referansene fra fornøyde kursdeltakere er mange, men her er noen av de:

 

Anne Myrvang, HR Manager i Bergans

 
Våre ansatte har hektisk dager og de må takle store endringer. Vi ønsker derfor å gi de verktøy til å best mulig håndtere sin hverdag. Vi anbefaler stressmestringskurs med mindfulness og hjernetrening til alle bedrifter som har endringer og høyt tempo.
 

Cecilie Bjørnerud Knap

 
Både som leder og som privatperson opplevde jeg kurset som et behagelig avbrekk i en hektisk hverdag. I følge nettstedet Forskning.no er det funnet målbare endringer i hjerneområder som er sentrale for stress, empati, selvfølelse og hukommelse, hos forsøkspersoner som har praktisert mindfulness. Etter kurset med Mona støtter jeg disse funnene og vil gi hennes kurs de beste anbefalinger.

Christian Wendelborg

 
Etter bare tre kurskvelder sov jeg min første natt på 13 år. Kurset virket og jeg har lært teknikker på å leve her og nå. De vonde minnene er nettopp det, minner. Nå trener jeg så ofte jeg kan på å være tilstede der jeg er.
Jeg anbefaler Mona Steenberg Gran til alle som er nysgjerrig på hva mindfulness kan tilføre livet. Mitt liv er blitt vesentlig forandret!
 

Marita Knutsen 

 
"Onlinekurset passet meg godt ved at jeg kunne ta det når det passet meg, og at det kom hver uke ga en god progresjon uten å bli masete. Synes det er godt at det er tilgjengelig etter utløpet av kurset også, for jeg trenger å repetere. Jeg er på ingen måte utlært, men er mer tilstede i nuet, og med det og de som er rundt meg. Det gir meg mindre stress og mer tilstedeværelse. Så enkelt og så vanskelig på en gang.
 

Siste Nytt

Bli God På Stress er lansert. 🌸

May 13, 2022

Ny hjemmeside og kursportal lansert 🌼

May 10, 2022

Popkorn i hodet eller er det stille i fjøset?

Apr 14, 2022

Kontakt Mona for en samtale om muligheter!