Bestill tid

Mindfulness handler om:

  • Hjernetrening
  • At du blir din beste venn. 
  • Meditasjon og fokus på pusten din. 
  • Holdninger – aksept – gi slipp – nysgjerrig sinn – ikke dømmende. 
  • Trening både formell og uformell. 
  • En indre reise – du blir kjent med deg selv på en ny måte.
  • En måte å leve livet på – her og NÅ – tilstede når du trenger det.
Nettkurs i mindfulness

Hvorfor mindfulness?

Det er større slitasje på oss mennesker i dag enn for bare noen år tilbake. Med økende tempo og informasjonsstrøm, ustanselige endringer og at vi må stadig levere smartere og hurtigere løsninger. Dette krever en hjerne som er tilstede og fokusert på det som er her og NÅ. Mange opplever et slitent sinn, og at dagene går mer og mer på autopilot, og mange blir syke og deprimerte. Mindfulness er en måte å våken opp fra en autopilot verden med stress og bekymringer, til et liv med mer glede og tilstedeværelse. Det virker som det er EN MENTAL REVOLUSJON innenfor næringslivet, forsvaret og idretten. Toppidretten har erkjent at det som skiller de beste, fra de nest beste, er mentale ferdigheter. Nicolai Tangen har ansatt Anders Meland til å hjelpe forvalterne i Oljefondet til å trene mentalt – mindfulness. Mona har vært så heldig og lært bort mindfulness til ledere og ansatte på Bergans og Bauda – Toyota Norge, og merker økt interesse for dette spennende feltet.

Nettkurs i mindfulness

Hva er noen av våre kunders erfaringer og anbefalinger

 

Fysiske og digitale Mindfulness kurs for individ og grupper

Fysiske kurs

Fysiske kurs

Kontakt Mona

Legg igjen navn og informasjon så tar jeg kontakt snarest mulig.

Vi sender ikke spam. Meld deg av listen når som helst.

Lyst til å få inn mindfulness i din hverdag?

Få redusert stress, økt livsglede og trivsel. Invester i deg selv. For ditt eget velvære. Din evne til fokus. Gode referanser.
For kun 4450,-  får du et virkningsfullt og dyptgående nettkurs over 8 moduler. Viktig kunnskap om hjernen, pust og hvordan viktige deler av oss fungerer. Du får en rekke verktøy, teknikker og meditasjoner som vil kunne endre ditt liv vesentlig. 

Du får tilgang 24/7 i et helt år. Ta kurset i eget tempo, når og hvor det passer deg. Tilgjengelig på Ledervekst.no eller i telefon app. 

PÅMELDING KOMMER SNART