Mentalt Treningssenter for bra damer

Ledervekst sitt mentale treningssenter på nett er for damer som ønsker å ta vare på seg selv og styrke sin selvfølelse og selvtillit.

Du er opptatt av selvledelse, ledelse, hjernetrening, mindfulness, personlig vekst og utvikling, sunn mat og fysisk trening.

Book en samtale med Mona via knappen under.

📅 Ta kontakt for en samtale
 

Medlemsportalen

Her ligger opptak av alle webinar og foredrag.
I tillegg verktøy og annen inspirasjon.

Nettkurs

Du får en egen rabatt kode for våre beste nettkurs – med hele 20% i rabatt. Det er to kurs som er tilgjengelig nå: Bli god på stress – bli god på livet Mindfulness med Mona

Livesendinger

Av og til live sendinger med foredrag, inspirasjon og intervjuer. Her kan du komme for å dele og stille spørsmål.

Facebook gruppe

En egen lukket gruppe for over 500 BRA damer som er opptatt av selvledelse og personlig utvikling.

Årsmedlemskap
Månedlig medlemskap

Heidi Rørdam Bergersen

Gründer Darbu.no
"Jeg følger Mona gjennom Mental treningssenter/Online portalen for tredje år på rad, da det gir meg betydelig verdi for egen selvutvikling. Jeg har fått klarhet i mine verdier og drømmer, har fått tro på meg selv og er godt i gang med å realisere drømmene mine. Tusen takk, uten denne støtten hadde jeg ikke vært der jeg er i dag!

Personlig samtale

Hvis du ønsker det, så starter vi med en personlig samtale for å komme i gang. Da kan vi sammen finne ut hvordan vi kan hjelpe deg, og hva du må gjøre for å få mest mulig utbytte av medlemskapet. Bestill samtalen her.

Fysisk samling

En gang i året vil du få anledning til å ha en hel inspirasjons dag i Sande. Her vil fokuset være ny inspirasjon, bli ny, yoga, bygg relasjoner med andre gode damer og ikke minst nydelig mat i fantastiske omgivelser.

Noen fordeler

Ledervekst mentale treningssenter for damer er tilgjengelig 24/7 på nett

Tilgjengelig

Her kan du både lytte og se videoer når det skulle passe, de er tilgjengelige 24/7 for våre medlemmer.  Medlemskap er en fantastisk fin investering for å få en mulighet til å lære, repetere så mange ganger som du vil og ¨jobbe med gapet. Gapet mellom det vi VET og det vi faktisk GJØR.
Repetisjon Ledervekst Mentalt Treningssenter

Repetisjon

Har du noen gang hørt på et foredrag, og så tenkt at dette skal jeg gjøre når jeg kommer tilbake på jobb? Det som ofte skjer er at det blir glemt, ikke sant? Du er ikke alene. Forskning viser at vi glemmer 20-30% etter noen timer, og hele 80% er glemt etter en måned. Hjernen vår trenger repetisjon og det er derfor lurt å gå gjennom flere ganger for å kunne praktisere det du vil etterpå.  Du har online tilgang når som helst som medlem.

Få større nettverk med Ledervekst medlemskap

Nettverk

Det å ha en god helse handler også om å få inspirasjon og ha et felleskap med andre som deler samme interesse. Gode og robuste relasjoner er viktig, og medlemmene vil få mulighet til også å møtes fysisk. Vi skal heie på hverandre.

Se videoen med Mona

 

Kontakt Mona for en samtale om årsmedlemskap. Nettkurs. Coaching. Annet.

Vi liker ikke spam. Du kan melde deg av listen når som helst.

Introduksjon

Velkommen. Lær om portalen, om Ledervekst og hvilke intensjoner vi har med dette medlemsområdet.

Verdier

Verdier gir deg nøkkelen til å lykkes. Verdiene er det som er viktig for deg og som du ikke kan leve uten. I denne modulen vil du få ulike innblikk i verdier, flyt og talent.

Hjernetrening

Hjernetrening og mental trening handler om å bruke hodet og hjerte på best mulig måte. Vi kan alle få en sterkere hjerne enn det vi har i dag.

Mindfulness & meditasjon

Mindfulness handler om tilstedeværelse og selvledelse. Her vil du få innblikk i hva mindfulness handler om og hvordan du kan bruke teknikken for et bedre liv.

Selvledelse. Selvfølelse. Selvtillit

Her vil vi gå igjennom forskjellen og hva du kan gjøre for å booste disse områdene.

Stressmestring - La stress bli din venn!

Her vil du lære når stress er bra, dårlig og farlig for deg. Ulike teknikker som vil hjelpe deg.

Fysisk og mental helse

Det er mye vi kan gjøre for å få et bedre liv. I denne modulen vil det være fokus på god søvn, sunt kosthold, hvile og ulike treningsformer.

Relasjoner og kommunikasjon

Vi har relasjoner til alt i livet, helse, økonomi, jobb, venner og familie. Det å ta et dypdykk i dine relasjoner kan være lurt.

Ressurser

Her deler vi ulike ressurser som podcaster, bøker og filmer

Årsmedlemskap
Månedlig medlemskap